TAULA INFORMATIVA A ALACANT, 15/05/2023

Ahir un dia de moltes emocions. Pel matí se’ns va apropar a la nostra taula informativa molta gent.

Pepa Font, cap de llista del PP a Dénia es va acostar al punt d’informació de República Valenciana-Partit Valencianiste Europeu per conèixer la proposta per l’Estat valencià. En la foto amb Dolors Alexandre cap de llista per Alacant en les eleccions autonòmiques de RVPVE i Mayte Pérez, una militant del partit republicà valencià de Xàbia.

Per la vesprada presentació a la Casa de Cultura. També molt interessant. La gent va prestar molta atenció a la nostra proposta d’Estat Valencià i es va obrir un debat molt interessant.

NOTA: En la intervenció de Víctor Baeta hi ha uns errors sobre les dates que dóna. La vegada que el BLOC va treure el 4,77% va ser en les A-2003 – no en les A-2007, com ell diu – per la qual cosa Ximo Meneu que va interrompre tenia raó. Va ser en el 23 de maig del 2007 quan el BLOC (Morera i Pañella) van entrar de la mà d’EUPV (Gloria Marcos, Marina Albiol, Lluís Torró, Mònica Oltra i Mireia Mollà) (…) La conversa de Baeta amb Morera i Capilla va ser en l’Aplec del Puig el darrer diumenge d’octubre del 2007 i el partit RVPVE es registrava el 3 de desembre del 2007 (…) Altres esdeveniments que es mencionen exactament varen ser:  la primera vegada que la UPV va entrar al Parlament valencià (Pere Mayor, Aureli Ferrando) va ser de la mà del PCPV-PCE (Albert Taberner, Pedro Zamora, Alfredo Botella, Pascual Mollà) en les A-1987. Mai la UPV o el BLOC, presentant-se a soles han superat la barrera del 5%. Les vegades que han entrat ha estat sempre de la mà de l’esquerra espanyola, en les A-1987 amb el PCPV-PCE  i des de les A-2007 dins de la coalició Compromís (…) I l’any que Baeta va ser cap de llista per UPV a la ciutat de València va ser en les L-1995.

Carta de Dolors Alexandre dirigida als electors que votaran el 28 de maig del 2023

Carta de Dolors Alexandre que va escriure en les A-2019