LA NACIÓ DELS VALENCIANS. Comunicat de RV/PVE


COMUNICAT DE RV/PVE SOBRE LA NACIÓ DELS VALENCIANS

1. RV/PVE fa seus els acords del tractat internacional de la Convenció de Montevideo de 1933 i de l’adhesió que fa a ells el Comité Badinter de la UE en els que es conclou que és la voluntat dels habitants d’un territori allò que ha de prevaldre sobre qualsevol altra questió per a esdevindre Estat i que l’Estat com a subjecte de dret internacional ha de reunir els següents requisits: (a) una població permanent, (b) un territori definit, (c) un govern, i (d) la capacitat d’entrar en relacions amb els altres estats.

2. RV/PVE és un partit independentiste que aspira a que el País Valencià esdevinga un Estat lliure i sobirà en forma de República Valenciana i que la seua bandera onege en la seu de les Nacions Unides.

3. En aquest sentit i davant de la pregunta: quina és la nació dels valencians? la resposta de RV/PVE és: la nació dels valencians, la d’aquells que aspirem a que el País Valencià siga un Estat lliure i sobirà en forma de República Valenciana, és la Nació Valenciana.

4. RV/PVE, en conseqüència, rebutja que el País Valencià, lliure i sobirà, puga pertànyer o formar part de qualsevol altra nació que no siga la valenciana.

Assemblea de República Valenciana/Partit Valencianiste Europeu

País Valencià, d’Oriola a Vinaròs, 23 d’agost del 2020
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

1 comentari a “LA NACIÓ DELS VALENCIANS. Comunicat de RV/PVE”

  1. Pingback: 'L’esmortiment de l’independentisme català porta la revifada dels Països Catalans' per Víctor Baeta ' | ANNA notícies

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *