Comunicat de RV/PVE davant de la inhabilitació del president català Quim Torra

COMUNICAT DE RV/PVE
Davant de la inhabilitació del president català Quim Torra
República Valenciana/Partit Valencianiste Europeu, partit independentiste valencià republicà, davant de la inhabilitació del president català Quim Torra, de l’existència de presos polítics i exiliats independentistes catalans i amb més de dos mil vuit-cents encausats en la causa general contra l’independentisme català, per part del neo franquiste estat espanyol, tornem a insistir que ja no és possible restar en silenci davant aquesta repressió i no ser, al mateix temps, còmplices d’este Estat neofranquiste repressor.
Però fins i tot les paraules ja no són suficients.
La major solidaritat amb el republicans catalans, que els demòcrates valencians podem fer, és obrir un front valencià per la ruptura democràtica al País Valencià. Cal denunciar este regim que ja ha comptat amb tres Caps d’Estat: Franco, Juan Carlos Borbón i Felipe Borbón.
Este Estat és espuri, cal denunciar-lo i cal combatre’l.
RV/PVE crida:
- en primer lloc, als valencians no espanyols, per agrupar-nos, per a portar diputats independentistes valencians a les institucions, amb l’objectiu d’iniciar un procés constituent que construïsca i proclame l’Estat valencià, la República Valenciana, lliure i sobirana.
- als demòcrates valencians per a incorporar-se i activar la Coordinadora del País Valencià per la República per lluitar democràticament contra el regim del 78/39, per donar suport a processos constituents republicans i per assolir la República.
Comité Executiu de RV/PVE
País Valencià, d’Oriola a Vinaròs, 28 de setembre 2020

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *