Elegit el Comité Executiu de RV/PVE en funcions i els caps de llista per les A-2023

En la imatge d’esquerra a dreta: Mar Grau d’Alcoi, Secretari de comunicació; Ximo Meneu d’Onda, cap de llista per Castelló per a les A-2023; Dolors Alexandre de Dénia, Secretària d’organització i Coordinadora de RV/PVE; Miquel Micó d’Alcoi, Secretari de finances.

En data de 31 de novembre de 2022 s’ha format una executiva en funcions pendent d’aprovació per la propera Assemblea d’afiliats:
• Secretari de finances: Miguel Micó
• Secretari jurídic: Ximo Cunyà
• Secretari de comunicació: Marc Grau
• Secretaria d’organització i coordinadora: Dolors Alexandre
• Representant del partit: Víctor Baeta
Els dos darrers càrrecs ja estan ratificats, la resta es ratificaran en la pròxima Assemblea. Al Comité Executiu que per estatuts formen part la Coordinadora i el Representant de RV/PVE, s’han incorporat tres membres més que als citats anteriorment, cal afegir a Ximo Cunyà de Museros com a Secretari jurídic.

Així mateix en l’Assemblea celebrada el 15 d’octubre del 2022, es van elegir els caps de llista de RV/PVE per a les eleccions A-2023: per la circumscripció de Castelló a Ximo Meneu, per la de València a Ximo Cunyà i per la d’Alacant a Dolors Alexandre, que ha estat elegida com a la màxima representant electoral o candidata a la presidència de la Generalitat.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *