COMUNICAT DE RV/PVE EN SOLIDARITAT AMB ELS REPUBLICANS CATALANS I PER LA FI DEL REGIM DEL 78/39

RV/PVE en solidaritat amb els republicans catalans i per la fi del regim del 78/39

República Valenciana/Partit Valencianiste Europeu, davant de les peticions de penes per part de l’Estat espanyol fetes als dirigents republicans catalans, que  sumen 177 anys de presó, i que superen els 200 anys si s’hi afegeixen els 37 anys de petició al major Trapero i resta de caps dels Mossos, vol manifestar que ja no és possible restar en silenci davant aquesta repressió de l’estat dinàstic espanyol i no ser, al mateix temps, còmplices d’este Estat neofranquista.

Però fins i tot les paraules ja no són suficients. La major solidaritat amb el republicans catalans que els demòcrates valencians podem fer és obrir un front democràtic valencià contra el regim del 78/39 al País Valencià. Cal denunciar al regim que  ja ha comptat amb tres Caps d’Estat: FrancoJuan Carlos Borbón i Felipe Borbón.

Este regim és espuri, cal denunciar-lo i cal canviar-lo.

RV/PVE fa una crida als demòcrates valencians per incorporar-se a la Coordinadora del País Valencià per la República per lluitar democràticament contra el regim del 78/39, per generar processos constituents i per assolir la  República.

RV/PVE fa una crida als sobiranistes valencians republicans a agrupar-nos i generar al parlament valencià un procés constituent per l’Estat valencià, per la República Valenciana, lliure i sobirana.   

Comité Executiu de RV/PVE

País Valencià, d’Oriola a Vinaròs, 2 de novembre 2018

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *