LES RAONS DE RV/PVE per a una proposta independentista valenciana dirigida a la majoria dels valencians.

LES RAONS DE RV/PVE

República Valenciana / Partit Valencianiste Europeu entén que els interessos del poble valencià, d’Oriola a Vinaròs, no són compatibles amb els d’Espanya i el més pràctic que podem fer els valencians per a no ser espoliats, per a no ser menystinguts i per a poder disposar dels nostres recursos és dur una acció sociopolítica per construir estructures d’estat i assolir el nostre Estat, lliure, sobirà i independent.

En conseqüència, RV/PVE, partit independentista valencià republicà, promourà, dins i fora del Parlament valencià, la construcció de l’Estat valencià i en ser majoria les forces independentistes valencianes republicanes al parlament, proclamar la República Valenciana i redactar la Constitució valenciana per damunt la qual no podrà haver-ne cap altra.

A més, també necessàriament pel nostre ideari, en tots els parlaments on RV/PVE siga present, votarem a favor de fer possible l’exercici del dret d’autodeterminació de qualsevol parlament que decidisca convocar-lo.

Sense l’Estat valencià i la República Valenciana, lliure i sobirana, sense tindre els valencians en les nostres mans els nostres recursos que sistemàticament són espoliats per l’Estat espanyol, no és possible portar a terme cap programa electoral, ni de dretes ni d’esquerres, ja que l’Autonomia és una LOE (llei orgànica espanyola) que supedita les decisions dels valencians a l’arbitri del parlament de Madrid que diu que representa el «pueblo español», parlament on els valencians estem en minoria.

Construir i assolir l’Estat valencià i la República Valenciana és la condició preeminent i necessària per a poder portar a terme les propostes electorals que dins l’Estat espanyol no són possibles i que els valencians necessitem.

Per un programa electoral independentista obert, dirigit a la majoria de la població, d’Oriola a Vinaròs…

Deu punts que convenen als valencians, siguen de dretes o d’esquerres, siguen valencianoparlants o castellanoparlants, però que sense l’Estat valencià i la República Valenciana, no es poden complir dins de l’Estat espanyol:

  1. Decidir la nostra política internacional al servei dels interessos econòmics i geoestratègics del poble valencià.
  2. Decidir el nostre model de desenvolupament econòmic.
  3. Decidir sobre els nostres ports, aeroports i façana litoral.
  4. Decidir el nostre model energètic.
  5. Dissenyar i aprovar el nostre pla hidrològic.
  6. Portar a terme la via ferroviària directa València-Xàtiva-Ontinyent-Alcoi-Ibi-Alacant, amb trens de qualitat i portar a terme la unió ferroviària del Tren de la Costa de Gandia a Alacant.
  7. Portar a terme l’execució de l’Arc Mediterrani.
  8. Decidir la nostra Llei d’immigració
  9. Aprovar una Constitució valenciana amb un punt que diga: Article 3. Llengua: El valencià i el castellà són les llengües oficials de la República Valenciana. Tots els valencians tenen el deure de conéixer-les i el dret a usar-les.
  10. Aprovar les lleis que preserven el nostre patrimoni nacional, cultural i territorial.

FES POSSIBLE QUE LA PAPERETA INDEPENDENTISTA ARRIBE A TOTS ELS COL·LEGIS ELECTORALS VALENCIANS, D’ORIOLA A VINARÒS.

Per a fer possible la candidatura i formar part de les llistes (Circumscripció de València amb 46 persones, amb un marge d’homes/dones de 18/28; d’Alacant amb 40 persones i uns marges de 16/24; de Castelló amb 27 persones i uns marges de 11/16). Clica ACÍ per descarregar el PDF de la fulla d’acceptació   a la candidatura República Valenciana / Partit Valencianiste Europeu, fes tres còpies, emplena-les (deixant en blanc la data) i signa les tres còpies; fes una còpia del teu carnet d’identitat i envia els quatre documents a: Apartat de Correus 12096 de València 46020 en un sobre dirigit a ACR Constantí Llombart.

Per a qualsevol aclariment dirigir-vos a correu@republicavalenciana.org o telefoneu al 650 537 213.

Per baixar el PDF cliqueu damunt la imatge

– Versió en anglés, valencià, castellà i francés:

https://republicavalenciana.org/wp-content/uploads/2022/06/quatreversions.pdf

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *