Comunicat de RVPVE sobre les eleccions europees.

9 de juny del 2024: Eleccions europees

PER UNA CANDIDATURA VALENCIANA D’AMPLE ESPECTRE QUE DEFENGA EN EUROPA DIRECTAMENT, SENSE INTERMEDIARIS, ELS INTERESSOS MATERIALS I ESPIRITUALS DE LA NACIÓ VALENCIANA.

RVPVE (República Valenciana/Partit Valencianiste Europeu), no amaga als valencians, d’Oriola a Vinaròs, el seu ideari: som independentistes valencians republicans que tenim com objectiu assolir l’Estat valencià per a la Nació valenciana.

Les raons per marcar-nos este objectiu son evidents per a qualsevol valencià informat: els fets constatables i explícits del menyspreu de l’Estat espanyol respecte els valencians i de la seua política extractiva envers la nostra economia; els seus criteris de distribució dels impostos que ens recapta és el següent: “a estos les damos los restos y si quieren algo, que se lo paguen”.

Malgrat això ser evident per a tots, des de Carlos Mazón a Ximo Puig, des de Juan Roig a Vicente Boluda, passant pels llauradors, empresaris i sindicalistes valencians, a tots els hi dona vertigen i por plantar cara obertament a l’Estat espanyol per defendre els interessos dels valencians.

RVPVE en les darreres eleccions estatals va fer coalició amb Via Mediterrània amb la candidatura PER L’ESTAT VALENCIÀ DEL BENESTAR, amb un programa per a fer-nos de respectar com a persones i com a poble. Va ser la única candidatura valenciana. Varen obrir un camí.

Ara tenim davant les eleccions europees. A casa nostra, els partits institucionals estan supeditats als seus caps de Madrid, altres cerquen acords amb centristes espanyols, uns altres cerquen acords amb partits bascs , catalans o asturians. Els valencians tenim la nostra agenda pròpia. Ni la divisió ideològica, ni la supeditació a altres territoris ens aprofita.

Cal aprofundir en el camí obert amb la darrera candidatura amb la que ens varen presentar PER L’ESTAT VALENCIÀ DEL BENESTAR.

Advoquem per a les properes eleccions europees per:

PER UNA CANDIDATURA VALENCIANA D’AMPLE ESPECTRE, NO CONDICIONADA PER CAP IDEOLOGIA, NI SUPEDITADA A CAP ALTRE TERRITORI; UNA CANDIDATURA QUE DEFENGA EN EUROPA DIRECTAMENT, SENSE INTERMEDIARIS, ELS INTERESSOS MATERIALS I ESPIRITUALS DE LA NACIÓ VALENCIANA.

PER L’ESTAT VALENCIÀ DEL BENESTAR!

Assemblea de RVPVE

País Valencià, d’Oriola a Vinaròs, febrer 2024

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *