RVPVE i Via Mediterrània en coalició per a les eleccions Europees

ELECCIONS EUROPEES · NOTA DE PREMSA DE RVPVE

Els partits valencians República Valenciana/Partit Valencianiste Europeu i Via Mediterrània i els partits catalans Convergents i Moviment Demòcrata Català, que presideix l’ex-alcalde de Vic i ex-president de l’AMI, Josep Maria Vila de Abadal han presentat en la Junta Electoral Central una coalició per a les Eleccions al Parlament Europeu del 9 de juny del 2024, que porta el nom, a nivell estatal, de PAÍS I MOVIMENT RURAL i que en les tres circumscripcions valencianes (Alacant, València i Castelló) porta el nom de “República Valenciana/Partit Valencianiste Europeu i Via Mediterrània” amb el logo dels dos partits valencians .

Si no hi ha novetats , esta candidatura serà la única en que valencians es presenten a estes eleccions organitzats en dos partits valencians, amb les seues sigles i logos, per formar part d’una coalició amb presencia valenciana organitzada i amb un programa exclusivament que respon als interessos econòmics i espirituals dels valencians d’Oriola a Vinaròs. La resta de valencians que aniran en llistes d’altres candidatures europees, tots ho faran supeditats a partits no valencians i on els interessos dels valencians queden diluïts o són inexistents.

La coalició, per a ser proclamada,  s’enfronta al repte de recollir 15.000 avals d’electors o de 50 càrrecs electes que l’avalen, abans del dilluns 6 de maig.

El diumenge 9 de juny del 2024 este serà el logo de la papereta valenciana:

Per baixar en PDF la fulla per recollir els avals dels càrrecs electes, cliqueu ACÍ

MOLT IMPORTANT. La LOREG diu: En el supuesto de firmas de 50 cargos electos deberá acompañarse de certificación del secretario del órgano del que formen parte los firmantes, donde se indique que se encuentran en la actualidad en el ejercicio del cargo. (Instrucción de la JEC 7/2011).

Lliureu els avals i els certificats a : correu@republicavalenciana.org

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *