RVPVE proposaria un ‘VALEXIT’ si la UE no recull les reivindicacions valencianes.

RVPVE proposem un ‘VALEXIT’ si la UE no aprova i executa les reivindicacions valencianes. La proposta finalitza dient:
L’ECONOMIA I EL POBLE VALENCIÀ, D’ORIOLA A VINARÒS, JA NO PODEN AGUANTAR MÉS UN TRACTE QUE ENS PERJUDICA I ENS EMPOBRIX.

La proposta diu:

ELS VALENCIANS HEM DE SER UN ESTAT A LA UE PER A PODER VOTAR:

 1. Que la Unió Europea anul·le tots els tractats comercials que han fet pagar a l’agricultura valenciana els beneficis que han tingut altres sectors productius, com son els d’Israel, Marroc, Sudàfrica, Egipte i el previst del Mercosur. Simplement té que prevaldre el PRINCIPI DE PREFERÈNCIA COMUNITARIA.
 2. Que les subvencions agràries europees es distribuïsquen per productors (model francès) i no per superfície, com fa ara l’Estat espanyol, per a beneficiar als latifundistes castellans.
 3. Que la UE reconega els acords de MINSK per a posar fi a la guerra d’Ucraïna i poder comerciar lliurement amb Rússia, per a donar eixida a les nostres produccions de taronges, kakis i mangranes; aixina com disposar de gas barat per a les nostres indústries ceràmiques, entre moltes altres coses. Mentre això passa volem compensacions als productors que han patit per el bloqueig a Rússia.
 4. Executar ja el Corredor Mediterrani (per Alacant / València / Castelló i no per Madrid) amb un transport ferroviari ràpid i eficient que vertebre tota la costa mediterrània, per a d’això els diners que s’estan utilitzant a Madrid fent el túnel de la Castellana, a compte del Corredor, s’han de desviar a la costa de manera immediata, per a posar-lo en funcionament el més ràpid possible, el que permetria buidar de camions les nostres autovies.
 5. Prohibir la implantació de parcs fotovoltaics sobre sols agraris i subvencionar només les instal·lacions en terrenys ja urbanitzats.
 6. A favor de l’autosuficiència alimentària bàsica, per evitar l’abandonament del camp i la contaminació mundial associada a les importacions massives, potenciant l’agricultura de proximitat.
 7. A favor de la protecció del teixit productiu tradicional valencià, que combina agricultura, pesca i industria i genera cohesió social i arrelaments forts.
 8. Fer oficials les llengües de tots els pobles, inclosa la valenciana.
 9. Pel foment de l’habitatge social, de la rehabilitació, per la penalització de l’ocupació i LLUITA CONTRA L’ESPECULACIÓ QUE EXPULSA A LES PERSONES dels seus barris i ciutats.
 10. Pel turisme respectuós amb les persones i els paisatges, que beneficie directament a les nostres poblacions.
 11. Per una política europea comuna en immigració, basada en el respecte als drets humans i la integració efectiva dels nouvinguts. Això només es possible amb una immigració regulada que no desborde la capacitat d’acollida del nostre país, enfonse els salaris dels sectors de baixa qualificació en els que impacta, dispare el preu de la vivenda i col·lapse els serveis públics.
 12. SI ESTOS PUNTS NO FOREN ATESOS PER LES INSTANCIES COMUNITARIES, PROPOSARIEM UN ‘VALEXIT’.

L’ECONOMIA I EL POBLE VALENCIÀ, D’ORIOLA A VINARÒS, JA NO PODEN AGUANTAR MÉS UN TRACTE QUE ENS PERJUDICA I ENS EMPOBRIX.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *