Comunicat de RVPVE per l’assassinat produït a Gata

Comunicat de RVPVE per l’assassinat produït a Gata

L’assassinat produït a Gata no és un cas aïllat. És el resultat del desgavell de l’Estat espanyol respecte al fet migratori. Mirar cap a un altre costat és un acte d’irresponsabilitat que deixa el camp lliure als enemics de la democràcia, dels valencians i de la societat oberta occidental. El valencianisme republicà de RVPVE, que no depèn econòmicament del regim espanyol del 78  i que reivindica l’Estat valencià, vol encarar el tema sense amagar una -hi han més-  de les seues causes.

En el 2022 i 2023, segons dades de l’INEM, han arribat a la Comunitat Valenciana més   200.000 immigrants als que caldria sumar a banda la immigració irregular, els ciutadans comunitaris i la migració interior. La població resident de la Comunitat Valenciana ha crescut en només dos anys un 4 %. Segons el INEM la Comunitat Valenciana va ser l’autonomia on més va augmentar la població en 2023 en créixer el nombre d’habitants un 1,9%, quasi el doble que el conjunt d’Espanya, amb una variació de l’1%. L’organisme estadístic estima que a 1 de gener d’este 2024 la població resident en la Comunitat Valenciana era de 5.316.478 persones, 100.283 més que un any abans. La població valenciana és la que més creix per l’arribada d’estrangers i per segon any consecutiu, també va ser la que més població va guanyar en 2022. La Comunitat Valenciana lidera el creixement demogràfic a Espanya. I a eixes dades cal afegir esta altra: que en el quart trimestre del 2023 els parats eren 333.000 superant de llarg la mitjana europea.

Hi han parats i al País Valencià no deixen d’arribar més persones.

Els recursos del País Valencià, espoliats per l’Estat espanyol, són limitats. Els hospitals, les escoles, la vivenda, l’estat del benestar o els recursos naturals no poden suportar l’allau de persones que pateix el País Valencià.  És del tot evident que la societat valenciana no podem assumir esta quantitat de gent sense que es deprecien els salaris, s’aturen les cues d’espera als hospitals, augmenten els lloguers de les vivendes al temps que esdevenen habitacles propis del tercer món, decauen els resultats acadèmics dels nostres instituts i -això és incontestable- si no hi ha treball per a tots, la delinqüència esdevé una eixida per a sobreviure i la indefensió davant d’ella, porta al deteriore i inseguretat de la societat -que abandonada com està per l’Estat espanyol- dóna lloc a assassinats com el que s’ha produït a Gata.   

Una xiqueta de Gata des del seu balcó veient passar la manifestació convocada per VOX dissabte li preguntava a sa mare:

-Mare, això què és? què criden contra els moros?

La contestació, des de RVPVE,  no pot ser més que esta:

-Doncs que quan els demòcrates no són capaços de posar ordre en la societat i de protegir i assegurar el benestar als ciutadans, llavors venen gent no demòcrata, adscrita al nacionalisme espanyol, que proposa el seu ordre imperial i totalitari i els valencians, a falta d’altres que posen ordre, seran susceptibles d’ACCEPTAR!!!

RVPVE no vol ser còmplice d’esta ‘acceptació. Ens posicionem clarament a favor d’una política migratòria restrictiva i per una Justícia valenciana (d’Espanya no podem esperar res) que protegisca als ciutadans amb la detenció  i deportació immediata dels delinqüents. Per una política  valenciana que beneficie tant als valencians com als emigrants ja residents, que no volen d’haver de competir salarialment amb milers de forasters més i que no volen contribuir a fer del País Valencià un lloc més del Tercer món.

Assemblea de RVPVE .                           

País Valencià, d’Oriola a Vinaròs, 1 juliol de 2024

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *